Friday, December 2, 2011

Sephora Favorites Collector's Edition Fragrance For Her

Berbaloi-baloi!! Tu word yang boleh describe utk sample perfumes
dari Sephora. When you purchased the box containing of 10 miniatures
you will get 1 full size perfume of your own choice. Boleh pakai  dulu
then baru bagitau yang mana satu kita nak full size. Tempoh masa yang diberikan tu
aku x pasti lak, tp skang nie memang aku berexperiment dgn bau2 ni cocok ke tidak
ngan bau aku muakakakaa. Layan
gambar dulu ye..

ada:
0.05 oz Calvin Klein euphoria Eau de Parfum
- 0.21 oz CLEAN Warm Cotton Eau de Parfum
- 0.17 oz Dior Addict to Life Eau de Toilette
- 0.24 oz DKNY Golden Delicious Eau de Parfum
- 0.13 oz Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Eau de Parfum
- 0.25 oz Jennifer Aniston Eau de Parfum
- 0.17 oz Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum
- 0.17 oz Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum
- 0.33 oz Philosophy Amazing Grace Eau de Toilette
- 0.17 oz Thierry Mugler Angel Eau de Parfum


Aku dalam dilema nak pilih yang mana untuk full size
So far yang aku suka adalah

1) Thierry Mugler Angel Eau de Parfum - bau feminin2, flora, bersih
2) Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Eau de Parfum - awal2 kurang lama2 masuk ngan bau badan iols
3) Calvin Klein euphoria Eau de Parfum - campuran fruit + flora, then cam happy2 je bau die
4) Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum - pakai kerja ok la nih, cam powerful n career woman, bau not that strong tp tinggalkan kesan mendalam chewaahh

yang EDT tu tak payah la sebab essence dia sikit jer , so tak berapa nak bau
dan longevity kurang..harga pon murah banyak dari yang EDP
arghhh buah delima tol la nak pilih yang mana..
Thierry Henry Mugler tu ala2 exclusive gak, tak sume tempat jual
retis pon suka pakai, aku tgk dalam majalah + tv
yang retis yang pakai mcm Siti, Ella, Sh. Shahirah ngan model
ape ntah aku x igt nama
tapi memang bau sedap pon dan tahan lama kat aku nih

yang mana ekk??
ada cadangan??

ni aku nye set, yang DKNY tu dah dalam handbag
best miniatures byk sebab bleh tukar2 letak dlm handbag

*Pardon my bb camera :P



1 comment:

  1. Bape harga satu set nie dear? Cam besttt jer..Hehee

    ReplyDelete