Friday, May 27, 2011

Galaxy tab android vs Louis Vuitton

Jarang gila2 update skang
bulan ni cuma 2 entry jakk
Busy sgt dan letih..
Now dah pindah rumah, penat la hoi
Yang best rumah luas (ok la dr dulu)

Tapi Maxis broadband kat sini cam harem pants
aku nasihatkan sesiapa tinggal area Putrajaya ni
toksahlah guna Maxis
siput baby pon lagi cepat
menyakitkan hati sajork
banyak kali dah aku berentam ngan operator maxis
muahahaha

cuti lama nih mmg sangap ler takde internet
husband suh subscribe celcom bb lak
yang takde kontrak sbb kitorang tgh queue untuk UNIFI
eleh sebab dia takut aku berebut guna bb dia
kalo ikutkan aku, aku dah malas nak berbb nih
online pun guna blackberry je, tapi takleh men game :(
erm masa aku terminate maxis tu
ntah naper tetibe aku merasakan sesuatu feeling like "I'm RM 98 richer!!"

lepas je aku letak henpon after terminate maxis tu
terus aku meluru masuk bilik terkam cakap kat laki aku
"I made my mind, I wanna buy galaxy tab android!!"
"nay, u don't need that, what for?"
"aku kan pengguna internet yang tegar" (sampai skg aku kena bahan
pengguna internet yang tegar)
*beliyau membentangkan hujah2 yg aku tak perlukan galaxy tab android

but being me yang degil mesti aku pon ada hujah gak dan akhirnya
ala2 muka bagi x bagi "ok la, it's ur money afterall"
ceh bukan nak belanja aku pon!!
arghhh aku x jadi beli, dengar cakap laki
kang tak berkat jadi benda x elok plak kat galaxy tab tuh
duit tu aku save buat beli LV
beli LV beliyau bagi plak
asalkan duit aku!!
pungggahhhhh!!!!!!!!!!
(oooo, ko nak belikan aku hermes ye? wakakaka)

p/s - aku gemok sgt skang

























Monday, May 2, 2011

Air akar kayu

Setelah berbulan aku tak menogok
air akar kayu,
now terpaksa telan balik
Laki mek cakap bau dan rasa cam air longkang
as if penah minum air longkang hahaa
baru minum sekali, tersembur sembur
surrender

Mujur hidung aku sokmo tersumbat la nih
so takde bau, deria rasa pon kurang
senang 2 kali teguk licin boliyau!

Ni rope air akar kayu tu..baru setengah botol
jalan
ada 1 botol tinggal
SELAMAT!!!