Tuesday, July 17, 2012

Buffered Earnings Nuffnang

Kasik can utk aku menjakun
sokmo aku tgk kat blog org duk wat gini
aku tak sampai ati nak buat sebab dapat 1 je iklan
hahaha x femes (ade ahkak kesah?)
aku x bother pon sbb aku tulis blog ikut mood
dan tahap kerajinan, kalau penat mmg takdok la
Bulan ni dapat 3 uolssss
nuffnang kasi hadiah besday kots?
















P/S - aku sukak sgt ari ni sbb setiap 17hb aku akan dpt new Oxygen!

Monday, July 16, 2012

I can't!

Asik geyin dan syik je tayang vonvon mantaps
aku pon join gaks










Tuesday, July 10, 2012

Berat naik




huwaaaa samdolll nyee
aku rasa berat aku naik!!
2 minggu aku x workout sebab sakit (asthma)
tp bleh jugak aku menyopping di kelate dlm x sihat
makan pon tak jaga, sbb 2 weeks ni beli2 jer
kain baju kurung aku pon ketat metat
suwaaa suweeyy kemorning banget!

post mortem aku
1) ubat asthma membuatkan badan naik - disahkan doctor
2) sakit tight chest, susah nak nafas sebabkan xleh workout
3) tak beli groceries dek kebizian n kursus sebabkan makan luar yg x sehat

pastu nak buat ape?? solution2!!
yang aku bleh pk
1) amik inhaler secara terkawal, ditch ventolin kecuali
    saat2 memerlukan
2) beli la groceries masak sendiri (bergantung pd laki iols gak)

*geyin, toksah mintak gambar progress ke hape, mak stress tau!